Skip to main content

777 Records en JD Sports gaan samen op zoek naar nieuw talent

07/11/2022januari 3rd, 2023
777 jd sports
Beeld: Jonathan Hoost

777 Records, het label dat we natuurlijk allemaal kennen van Frenna, gaat een bijzondere samenwerking aan met JD Sports. Vanaf maandag 7 november starten 777 en JD namelijk een wedstrijd om nieuw talent te scouten. De wedstrijd, genaamd 777 x JD’s Next Talent zal zowel online als offline plaatsvinden.

777 x JD’s Next Talent

777 Records en JD Sports zetten TikTok in voor ‘Next Talent’. Vanaf 7 november kan namelijk iedereen in Nederland en België auditie doen voor de talentenjacht, door middel van TikTok. Heb jij ambities om het te maken in de muziekindustrie? Doe dan mee met de #JDx777NextTalent challenge en zing een duet in met Delany, Rhema & Bethel, YXNG LE of Philly Moré. Mocht je het willen, kan je ook offline auditie doen! Zo zijn er in vier verschillende JD filialen (Amsterdam, Rotterdam, Leidschendam en Antwerpen) pop-up studio booths te vinden waar deelnemers digitaal een duet kunnen inzingen met hun favoriete 777 artiest. Als je zowel offline als online auditie doet, heb je dubbel kans op de hoofdprijs.

Op 27 november zullen er zeven finalisten bekend gemaakt worden. Deze finalisten zullen bestaan uit vier gekozen talenten uit de gehele poule en drie TikTok talenten die regelrecht door gaan naar de finale. Hierbij worden er twee TikTok talenten uitgekozen met de meeste views. Het laatste talent wordt geselecteerd door een vakkundige jury, bestaande uit artiesten van 777 Records en een Music and Culture expert. Vervolgens worden alle finalisten een intensieve workshop doorlopen, ter voorbereiding op de finale op 15 december.

777 jd
YXNG LE. Beeld: Jonathan Hoost

King of the Game

777 x JD’s Next Talent is onderdeel van ‘King of the Game’, de kerstcampagne waarbij JD de geest van competitie en de magie van kermis viert. JD gelooft namelijk dat competitie “Kings” creëert – of je nu optreedt op het professionele podium of beats maakt in je slaapkamer. Wil je meedoen aan de talentenjacht? Bekijk hieronder de auditiedata.

Auditie data
Online TikTok audities – 7-20 November

Offline audities:
Amsterdam, Kalverstraat – 17 november
Rotterdam, Lijnbaan – 18 november
Antwerpen, Meir 34/36 – 19 november
Leidschendam, Westfield Mall of the Netherlands – 20 november

Finale
15 december, locatie n.t.b. in Amsterdam. 

Zie voor meer informatie over de deelname de website van 777 Next Talent.