Skip to main content

Achter de schermen van Frenna’s custom 7Fest outfit

25/07/2022januari 3rd, 2023
Frenna in Tommy Jeans
Beeld: John Henry (@byJohnhnry)

Dit weekend was het Zuiderpark in Den Haag omgetoverd tot Amapiano- en hiphophemel 7Fest. Op zijn eigen festival vertegenwoordigde Frenna zijn thuisstad samen met de heetste acts van Nederlandse bodem én internationale sterren zoals Uncle Waffles, die alle hype om haar heen waarmaakte.

Als je zijn optredens hebt meegemaakt, weet je dat Francis er een gigantische show van maakt. Hij is altijd gekleed in de friste outfits en heeft een stage performance waar weinig Nederlandse artiesten aan kunnen tippen. Voor 7Fest volgden we Frenna achter de schermen bij het passen van z’n custom Tommy Jeans pieces, de repetitie en zijn optreden voor 20.000 bezoekers.


Frenna’s outfit doet denken aan de jaren ’90 toen de grootste hiphop- en R&B-artiesten van de wereld schitterden in volledige denim outfits vol Tommy Jeans logo’s. De Waistline-artiest rockte een custom denim-vest met ‘Highest’ op zijn rug en ‘777’ op de borst. Voor een massaal publiek gekenmerkt door duizenden flashlights, sloot hij de dag af in enkel zijn Tommy jeans.

De tweede editie van het festival focuste zich op het samenbrengen van verschillende culturen en achtergronden op een innovatieve manier. Zo maakte je kennis met verschillende keukens, kledingmerken en beauty-gerelateerde ondernemers.