Skip to main content

adidas dropt vandaag de X CRAZYFAST voetbalschoen

04/07/2023juli 5th, 2023

adidas introduceert vandaag de X CRAZYFAST, de nieuwste voetbalschoen die speciaal ontworpen is om snelheid te ontgrendelen in elk moment van het spel.

Dit nieuwe pronkstuk komt in drie verschillende modellen – ‘P+’ (met veters) en ‘P1 Laced en Laceless’ – en biedt de allerbeste technologie voor snelheidsfanaten op elk niveau. Of je nu schittert op het FIFA Wereldkampioenschap of je skills laat zien op het plaatselijke veld, met de X CRAZYFAST ben jij altijd in topvorm. En het beste van alles? Deze kicks zijn ontwikkeld met inzichten en tests van zowel professionele atleten als grassroots spelers, waarbij een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen is gewaarborgd. Want bij adidas geloven ze dat iedereen moet kunnen profiteren van de voordelen van deze high-performance schoen.

De adidas X CRAZYFAST voetbalschoen is een echte gamechanger. Met de vernieuwde SPEEDFRAME zoolplaattechnologie ben je sneller dan ooit, dankzij het lichtgewicht AEROPLATE-inzetstuk. Het bovenwerk van de schoen, met de revolutionaire AEROCAGE en AEROPACITY SPEEDSKIN, biedt optimale ondersteuning en comfort. Of je nu kiest voor de P+-modellen met veters of de laceless P1, stabiliteit en ondersteuning zijn gegarandeerd. En alsof dat nog niet genoeg is, draagt adidas bij aan een betere wereld door geen nieuw polyester te gebruiken en de koolstofvoetafdruk te verminderen. De gloednieuwe X CRAZYFAST komt in een elegante en minimalistische witte en lucid lemon colorway.

Vanaf nu zijn ze verkrijgbaar op adidas.nl, in de adidas winkel in de Kalverstraat en bij geselecteerde retailers. Snelheid wacht op niemand, dus zorg dat je er snel bij bent!

Meer weten over de laatste nieuwtjes? Check onze website!