Skip to main content

Architrackz en Bryan Mg droppen deze week elke dag een nieuwe tune

02/03/2022
Afbeelding via Striker Recordingz

Dwayne Leroy Biekman is een rapper en producer die beter bekend staat onder de naam Architrackz. Hij begon als rapper en we konden hem zien in de audities van het programma The Next MC van hiphop platform 101Barz. Helaas mocht hij niet door naar de volgende ronde, maar dit ontmoedigde hem niet om verder te gaan in muziek. In 2016 brak hij door met zijn eerste tracks uit als producer. Dat jaar bracht hij meerdere tunes uit zoals onder andere: ”Op De Weg”, ”Chemistry” en ”Hard 2 Get”.

Toen Bryan Mg erachter kwam dat zijn droom om profvoetballer te worden niet zo uitpakte als hij wilde, besloot hij in 2017 zijn voetbal in te wisselen voor een microfoon. Hij brak door in Nederland met het nummer ”Bouge Ton Derriere” met LouiVos en WAWA en later werkte hij samen met grote artiesten zoals: Frenna, Henkie T en Boef.

Architrackz en Bryan Mg hebben inmiddels gezamenlijk veel singles uitgebracht zoals: ”Perfecte Timing”, ”Champion Body” en ”All Dem Girls”. Aanstaande vrijdag kunnen we hun langverwachte nieuwe album verwachten. Het duo released deze week elke dag een nieuwe tune en vandaag is dat Wild Wild Wild. Luister hieronder de track:

Leave a Reply