Skip to main content

Basketbalster Jade Blagrove in nieuwe aflevering PHOTOBOOTH: ”We krijgen in Nederland niet betaald”

02/11/2021
photobooth

In Complex NL PHOTOBOOTH leren we jong talent en opkomende sterren kennen door middel van een trip down memory lane. Ze worden letterlijk en figuurlijk geportretteerd in een customized Complex photobooth. Waar komen de talenten vandaan? Welke foto laat het begin van hun passie zien? Wat is het hoogtepunt van hun carrière tot nu toe? We laten een tijdlijn aan persoonlijke foto’s zien, terwijl het talent de verhalen vertelt.

Deze week hebben we Jade Blagrove in de PHOTOBOOTH, een basketbalster die van Nederland naar de Verenigde Staten verhuisde om haar dromen te volgen. In de aflevering vertelt Jade over de verschillen tussen de Nederlandse basketballwereld, vergeleken met de Amerikaanse basketbalwereld, hoe het was om als 12-jarige boven al haar leeftijdsgenoten uit te stijgen (letterlijk), reisjes in privévliegtuigen en meer.

”Er zit veel meer geld in de sportwereld in Amerika. Je bent daar echt een soort superster.”

Jade Blagrove

Bekijk de aflevering hieronder.

Het is de vijfde aflevering in een serie van acht, te zien op het Youtube kanaal van Complex NL. In PHOTOBOOTH komt talent uit verschillende disciplines aan het woord. Elke dinsdag zal er een nieuwe aflevering online komen. Complex NL lanceerde onlangs ook videoserie Kick ‘t Net, een talkshow over de combinatie tussen hiphop en voetbal, in samenwerking met Convo.

Leave a Reply