Skip to main content

Bekijk de derde aflevering van Complex NL PHOTOBOOTH met Romy Xsara

19/10/2021
Beeld: Romy Xsara

In Complex NL PHOTOBOOTH leren we jong talent en opkomende sterren kennen door middel van een trip down memory lane. Ze worden letterlijk en figuurlijk geportretteerd in een customized Complex photobooth. Waar komen de talenten vandaan? Welke foto laat het begin van hun passie zien? Wat is het hoogtepunt van hun carrière tot nu toe? We laten een tijdlijn aan persoonlijke foto’s zien, terwijl het talent de verhalen vertelt. Deze week is het de beurt Romy Xsara, bekend als Freelance hairstylist

Heel Nederland wil een afspraak bij Romy Xsara maken. En als het je lukt om een afspraak te maken, is er nog een wachtrij van een aantal weken.  Zo vertelt ze onder andere over die ene keer dat ze op avontuur ging met de gejatte scooter van haar moeder, hoe een vriendin haar wel kon vermoorden en de reden waarom ze koos voor een huiswerkvrije school. 

Het is de derde aflevering in een serie van acht, waarin talent uit verschillende disciplines aan het woord komen. Elke dinsdag zal er een nieuwe aflevering online komen. Complex NL lanceerde onlangs ook videoserie Kick ‘t Net, een talkshow over de combinatie tussen hiphop en voetbal, in samenwerking met Convo.

Leave a Reply