Skip to main content

Bekijk de nieuwste aflevering van Ché Muchas met Architrackz

19/10/2022januari 3rd, 2023

Voor de vierde aflevering van Ché Mucha’s heeft Rodje een bekende meegenomen: Architrackz zorgt namelijk voor “grote problemen” in de keuken, terwijl ze samen een heerlijke Tjauw Min bereiden.

In ‘Ché Mucha’s’ neemt Rodje verschillende artiesten mee naar de keuken om hun kookskills te testen. Rodje staat bekend als de ultieme soulfood-kok en voorziet alle populaire artiesten van Surinaamse catering. Zijn kleurrijke energie, aanstekelijke lach en kookkunsten vormen de basis van het programma – maar ook zijn recepten en kennis over de oorsprong van de gerechten zullen zorgen voor veel kijkplezier.

Bekijk de video hieronder.

Wil jij dit gerecht thuis klaarmaken? Saus hem dan met Go-Tan’s Sriracha saus! Je vindt de saus op http://www.go-tan.com.

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vindt je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL.

Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet je niet te abonneren op het kanaal.
Check ons ook op:
Website: https://complexnl.com
Instagram: https://www.instagram.com/complexnl/
TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMLQkCXR6/