Skip to main content

Bekijk de tweede aflevering van Complex NL PHOTOBOOTH met Delany

12/10/2021

Vorige week lanceerde Complex NL de eerste aflevering van videoserie PHOTOBOOTH. In Complex NL PHOTOBOOTH leren we jong talent en opkomende sterren kennen door middel van een trip down memory lane. Ze worden letterlijk en figuurlijk geportretteerd in een customized Complex photobooth. Waar komen de talenten vandaan? Welke foto laat het begin van hun passie zien? Wat is het hoogtepunt van hun carrière tot nu toe? We laten een tijdlijn aan persoonlijke foto’s zien, terwijl het talent de verhalen vertelt.

Deze week is het de beurt aan Delany, bekend van Fake Love. De zangeres was in 2016 finalist in het talentenjachtprogramma ‘The Next Boy/Girl Band’ en deed in 2018 mee aan het televisieprogramma ‘House of Talent’, waarin ze meerdere nummers uitbracht met o.a. Hansie en Zefanio. Zo vertelt ze o.a. over die ene keer dat ze zichzelf naar binnen geluld heeft in de kleedkamer van Waka Flocka en vertelt ze ook over de ziekte die ze heeft.

Het is de tweede aflevering in een serie van acht, waarin talent uit verschillende disciplines aan het woord komen. Elke dinsdag zal er een nieuwe aflevering online komen. Complex NL lanceerde onlangs ook videoserie Kick ‘t Net, een talkshow over de combinatie tussen hiphop en voetbal, in samenwerking met Convo.

Leave a Reply