Skip to main content

Bekijk de vierde aflevering van Complex NL PHOTOBOOTH met Sor

28/10/2021november 2nd, 2021

In Complex NL PHOTOBOOTH leren we jong talent en opkomende sterren kennen door middel van een trip down memory lane. Ze worden letterlijk en figuurlijk geportretteerd in een customized Complex photobooth. Waar komen de talenten vandaan? Welke foto laat het begin van hun passie zien? Wat is het hoogtepunt van hun carrière tot nu toe? We laten een tijdlijn aan persoonlijke foto’s zien, terwijl het talent de verhalen vertelt.

Deze week is het de beurt Sor, bekend als rapper, beatmaker en schrijver. Hij verkreeg landelijke bekendheid als onderdeel van rappers-collectief Black Acid. Momenteel staat de rapper onder contract bij het label Noah’s Ark. Hij heeft het onder andere over op welke wijze hij oud wilt worden en zijn gehoorapparaat.

Het is de vierde aflevering in een serie van acht, waarin talent uit verschillende disciplines aan het woord komen. Elke dinsdag zal er een nieuwe aflevering online komen. Complex NL lanceerde onlangs ook videoserie Kick ‘t Net, een talkshow over de combinatie tussen hiphop en voetbal, in samenwerking met Convo.

Leave a Reply