Skip to main content

Bekijk de nieuwste aflevering van Ché Muchas met Bokoesam

02/11/2022januari 3rd, 2023
ché muchas

Voor de vijfde aflevering van Ché Mucha’s heeft Rodje iemand meegenomen die zich in dezelfde branche bevindt: Bokoesam! We kennen hem allemaal als artiest, maar hij heeft al een tijdje de uitstap gemaakt naar zijn eigen restaurant: Late Night BBQ. Samen met Rodje leert hij vandaag hoe je een heerlijke Nasi met kip maakt.

In ‘Ché Mucha’s’ neemt Rodje verschillende artiesten mee naar de keuken om hun kookskills te testen. Rodje staat bekend als de ultieme soulfood-kok en voorziet alle populaire artiesten van Surinaamse catering. Zijn kleurrijke energie, aanstekelijke lach en kookkunsten vormen de basis van het programma – maar ook zijn recepten en kennis over de oorsprong van de gerechten zullen zorgen voor veel kijkplezier. Bekijk de nieuwste aflevering van Ché Muchas hieronder.

Wil jij dit gerecht thuis klaarmaken? Saus hem dan met Go-Tan’s Sriracha saus! Je vindt de saus op http://www.go-tan.com

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vindt je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL.

Benieuwd naar meer? Check ons ook op:

Instagram: https://www.instagram.com/complexnl/ 

TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMLQkCXR6/