Skip to main content

Bekijk nieuwste aflevering ‘Back to Classics’ met Avedon

29/11/2022januari 3rd, 2023
back to classics

In de vijfde aflevering van Back To Classics gaat Dieuwertje in gesprek met Avedon, alias Vincent van den Ende. Vanuit L.A. timmert hij flink aan de weg en werd hij al twee maal genomineerd voor een Grammy-Award. Op zijn CV staan samenwerkingen met o.a. Megan Thee Stallion, Justin Bieber, Ariana Grande, Chris Brown, Roddy Ricch, Russ, Trippie Redd en Rico Nasty. Ook in zijn eigen land scoorde hij hits met o.a. Ronnie Flex, Jonna Fraser, Snelle en Jairzinho.

Back To Classics is een podcast geïnitieerd door Reebok en Complex NL waarin het verhaal van producers uit Nederland met grootse successen in binnen -en buitenland centraal staat. Zij zijn de persoon achter de hits, meestal op de achtergrond, maar wij zetten hen in de spotlight en geven ze de flowers die zij verdienen. Bekijk de nieuwe aflevering hieronder.

De outfits die Dieuwertje en Avedon dragen in deze aflevering zijn beide van Reebok. Check de ‘Reebok Classics’ collectie op de website:
https://www.reebok.nl/classics

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL.