Skip to main content

Bekijk nieuwste aflevering van Ché Muchas met Henkie T

01/06/2023

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is niemand minder dan Henkie T te gast om te leren hoe je gefrituurde tilapiafilet met gebakken banaan & cassave maakt. Ze hebben het over Quatro Vision, internationale ambities en meer.

In ‘Ché Mucha’s’ neemt Rodje verschillende gasten mee naar de keuken om hun kookskills te testen. Rodje staat bekend als de ultieme soulfood-kok en voorziet alle populaire artiesten van Surinaamse catering. Zijn kleurrijke energie, aanstekelijke lach en kookkunsten vormen de basis van het programma – maar ook zijn recepten en kennis over de oorsprong van de gerechten zullen zorgen voor veel kijkplezier.

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vindt je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL.