Skip to main content

Bekijk nieuwste aflevering ‘Een Dag Met…’ met AmsLux

08/12/2022januari 3rd, 2023

In de derde aflevering van ‘Een Dag Met…’ volgen wij Emmanuel Ntowt, Ward Strüwer en Mitchell Spel van AmsLux, een lifestylemanagementbureau voor voetballers. In 2019 begonnen ze met het leveren van exclusieve items en services voor voetballers. Ze hebben een wereldwijd klantenbestand met o.a. namen als Luis Sinisterra, Cody Gakpo en Dusan Vlahovic. Ze vertellen hoe ze zijn begonnen, hoe ze aan hun klanten komen, wat de gekste aanvragen zijn die ze hebben gekregen en meer.

In ‘Een Dag Met…’ nemen wij een kijkje in het leven van verschillende entrepreneurs, die inspirerend bezig zijn binnen hun eigen vakgebied. Of het nou een ondernemer is, een artiest of een atleet. We gaan dieper in op hun dagelijkse routines en komen zo meer te weten over hun levensstijl en werkzaamheden. Bekijk de aflevering hieronder.

De producten die gebruikt worden in deze aflevering zijn afkomstig van Boldking en verkrijgbaar via de website. Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje.

Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL.