Skip to main content

Bekijk nieuwste aflevering Rap Champs met Bully en Boat vs. Jojo Air en Beertje

14/12/2022januari 3rd, 2023
rap champs

Het is tijd voor een nieuwe generatie! In deze aflevering van Red Bull Rap Champs nemen Bully en Boat (Rich2Gether) het op tegen Jojo Air en Beertje. Wie mogen zich de Rap Champs van deze aflevering noemen? Défano Holwijn en 4Shobangers zullen de boys op de proef stellen!

Red Bull Rap Champs is dé gameshow in Nederland die volledig draait om rap en hiphop. Twee teams gevuld met je favoriete artiesten strijden tegen elkaar om erachter te komen of ze net zoveel weten van rap als jij! Défano Holwijn is de host van de show en samen met 4SHOBANGERS als factchecker begeleidt hij vier spelers door vier rondes om erachter te komen wie de absolute ‘Rap Champs’ zijn. Bekijk de nieuwe aflevering hieronder.

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op ComplexNL.