Skip to main content

Bekijk nieuwste aflevering Red Bull Rap Champs met Young Ellens & Era vs. Architrackz & Keizer

07/12/2022januari 3rd, 2023
Beeld: Complex Original

Terwijl we aftellen naar het eind van het jaar, gaan we jullie trakteren met een wekelijkse nieuwe aflevering. We beginnen gelijk met een hete: Young Ellens en Era nemen het op tegen Architrackz en Keizer om te kijken wie de Rap Champs van deze aflevering zijn. Zoals altijd zijn Défano Holwijn en 4SHOBANGERS er bij om te zorgen dat het spel goed verloopt.

Red Bull Rap Champs is dé gameshow in Nederland die volledig draait om rap en hiphop. Twee teams gevuld met je favoriete artiesten strijden tegen elkaar om erachter te komen of ze net zoveel weten van rap als jij! Défano Holwijn is de host van de show en samen met 4SHOBANGERS als factchecker begeleidt hij vier spelers door vier rondes om erachter te komen wie de absolute ‘Rap Champs’ zijn. Bekijk de aflevering hieronder.

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op ComplexNL.