Skip to main content

Beluister hier de nieuwe mixtape van Bryson Tiller

02/11/2021
bryson tiller

Bryson Tiller verraste fans op zondag door het vervolg op zijn Halloween-mixtape ‘Killer Instinct’ uit 2011 te droppen. ‘Killer Instinct 2: The Nightmare Before’ komt tien jaar na het origineel uit. De mixtape duurt 28 minuten, met 13 nummers, waarop de R&B-superster recente hits zoals Brent Faiyaz ‘Gravity’, ‘Lil Top’ (‘On Top’) van NBA YoungBoy, Normani’s “Wild Side” (“Are You Listening”), en Chris Brown’s “Heat” (“Keep It Simple”), in een nieuw jasje steekt.

De nieuwe tape markeert het eerste volledige aanbod van de zanger sinds het uitbrengen van de deluxe versie van zijn album Anniversary in februari 2020. Vorige maand onthulde Bryson Tiller dat hij druk bezig is met meerdere nieuwe albums, waarvan er één al af is.

“Het gezamenlijk vieren van het jubileum vorig jaar, heeft me echt geholpen om weer verliefd te worden op het maken van muziek…om eerlijk te zijn, wilde ik me een tijdje niet bezig houden met iets dat met muziek te maken had”, schreef hij in een Instagram-bericht. “Het overlijden van mijn grootmoeder verraste me en deed me beseffen dat ik echt niet stil kan staan en dat ik hoe dan ook MOET blijven bewegen. Tiller voegde toe: “Maak je klaar voor de album(s), (waarvan er één klaar is).”

In de tussentijd kun je Bryson’s nieuwe mixtape hieronder streamen.

Leave a Reply