Skip to main content

Benjamin van Leer gaat trouwen met Lieke Martens

12/11/2021november 30th, 2021
Beeld: Instagram / liekemartens

FC Barcelona-sterspeler Lieke Martens (28) is door Benjamin van Leer (29), de tweede doelman van Sparta Rotterdam, ten huwelijk gevraagd. Het koppeltje deelt het nieuws op social media. 

Lieke Martens veroverde in mei van dit jaar de Champions League. Martens speelt sinds 2017 voor Barcelona en is in dat jaar verkozen tot beste speelster ter wereld. In hetzelfde jaar werd ze Europees kampioen met de Oranjevrouwen.

Van Leer debuteerde in 2013 als prof in het beloftenelftal van PSV en stond tussen 2017 en 2020 onder contract bij Ajax, waar hij één keer meedeed in het eerste elftal. Vorig jaar vertrok hij naar Sparta, waar hij reservekeeper is.

Lieke en Benjamin zijn sinds juli 2018 al samen en gaan nu dus trouwen. ‘A million times yes’ schreef Lieke onder de geplaatste Instagram-post. De Sparta doelman plaatste dezelfde foto met de woorden: ‘Luckily she said yes’. Het is fijn om te zien dat Lieke Martens nu definitief de liefde heeft gevonden, aangezien het in 2018 uitging met haar toenmalige jeugdliefde. Hieronder kan je de beelden terugvinden: 

Leave a Reply