Skip to main content

Beyoncé, Rihanna, Blue Ivy en meer rappen legendarische lyrics in Jay-Z’s Rock ‘N Roll Hall of Fame video

22/11/2021
jay-z rock n roll hall of fame
Beeld: Youtube

Het werd onlangs bekendgemaakt dat Jay-Z een plekje in de Rock ‘N Roll Hall of Fame zou bemachtigen. Tijdens zijn speech ging de rapper/zakenman in op alle mensen die hem voor zijn gegaan. Daarnaast nam hij ook de tijd om even stil te staan bij hoe zakenpartners als Damon Dash hem geholpen hebben in zijn carrière. Inmiddels is de officiële introductie video van Jay-Z gepubliceerd.

In de video zien we natuurlijk zijn vrouw Beyoncé voorbij komen. Daarnaast spreken ook Rihanna, Lenny Kravitz, DJ Khaled, Pharrell Williams, Lebron James, Kevin Hart en meer in de video. Maar het hoogtepuntje van de Rock ‘N Roll Hall of Fame video van Jay-Z is waarschijnlijk de cameo van zijn dochter, Blue Ivy. De meeste mensen in de video rappen populaire lyrics van Jay-Z, terwijl anderen de lyrics afmaken. Zo stelt Pharrell bijvoorbeeld de legendarische vraag: ‘What’s better than one billionaire?” Waarop Beyoncé lachend antwoordt: ”Two”, afkomstig uit de track ‘Family Fued’.

De video laat zien hoeveel prachtige lyrics Jay-Z ons door de jaren heen gegeven heeft en hoeveel kracht die lyrics ook zonder beat bevatten. Je zal gegarandeerd een lach op je gezicht krijgen na het zien van de mooie video. Bekijk de video hieronder.

Leave a Reply