Skip to main content

Bizar geheim The Island Boys gelekt

04/11/2021
the island boys
Beeld: Instagram/Flyysoulja

Als je een Instagram of TikTok account hebt, is de kans groot dat je The Island Boys voorbij hebt zien komen. Het duo, Franky (Kodiyakredd) en Alex (Flyysoulja) gaan compleet viraal met hun acapella tracks op TikTok. Eerlijk is eerlijk, de boys ontvangen meer haat dan liefde. Maar zoals we weten, bestaat er niet zoiets als slechte publiciteit. Zeker niet in het social media tijdperk.

No Jumper Interview

Nu blijkt echter dat het ‘gezellige’ duo een serieus crimineel verleden heeft. Tijdens een interview bij de No Jumper podcast vertelt het duo over hun verleden met inbraak, diefstal, autodiefstal en drugs. Ze gebruikten al sinds hun tienerjaren drugs als Percocet (inderdaad, waar Future over rapt in Mask Off) en werden op hun achttiende uit huis gezet, omdat hun moeder de bezoekjes van de politie zat was.

Het leidde uiteindelijk tot gevangenisstraf voor The Island Boys, waarbij ze regelmatig in gevecht raakten met andere gevangenen. De gevangenisstraf gaf hun echter ook de inspiratie om voor een carrière als rapper te gaan. De tweeling wist immers niet wat ze met hun leven wilden doen. Het enige waar ze zeker over waren was dat ze beroemd wilden worden en betaald wilden worden voor die status. Tijdens het interview geven ze ook toelichting over het gerucht dat ze ontvoerd zouden zijn door een gang member van The Bloods.

Bekijk het volledige No Jumper interview van The Island Boys hieronder.

Leave a Reply