Skip to main content

Bobby Shmurda tekent Roc Nation managementdeal

16/08/2021
Beeld: Flickr / killerkeishun

Er zijn 174 dagen verstreken sinds de vrijlating van Bobby Shmurda. Tot de frustratie van sommige fans heeft Bobby nauwelijks nieuwe muziek uitbracht. Iedereen had minimaal een First Day Out Freestyle verwacht, maar hij heeft alleen één samenwerking achter de rug. Nu bijna de 200 dagen aangetikt worden zonder nieuwe muziek, beginnen veel sceptici de post-gevangenis strategie van Bobby Shmurda in twijfel te trekken.

Het lijkt erop dat Bobby Shmurda opzettelijk en goed doordacht bezig is, sinds zijn vrijlating uit de gevangenis. Hij heeft naar verluidt zijn hele team gereorganiseerd, te beginnen met een managementovereenkomst met Roc Nation. Dit terwijl hij blijft werken aan nieuwe muziek en zijn debuutalbum. Bobby Shmurda zou zeer nauw samengewerkt met hetzelfde managementteam dat met Meek Mill werkte. Wat context toevoegt aan Bobby’s verschijning op het massale feest van Michael Rubin op 4 juli.

Volgens The New York Times heeft de Brooklyn-rapper ook een aantal samenwerkingen in de kluis. Samenwerking met artiesten als Swae Lee en Migos, met als gedeelde factor ‘ritme en beweging. Roc Nation zou aanbiedingen hebben bekeken van verschillende distributeurs. Die zouden geïnteresseerd zijn in het produceren van een speelfilm of een documentaire over Bobby Shmurda.

“We gaan 24/7 dansen. Als ik dans, is het om je te laten zien dat ik door de strijd ben gekomen, maar ik heb het overwonnen en we overwinnen het nog steeds.”

Bobby Shmurda

Shmurda maakte ook zijn eerste verschijning op een muziekfestival in juli op Rolling Loud in Miami. Hoewel hij slechts ongeveer 20 minuten optrad, leverde hij hits als Computers en Hot N*gga en had hij ook wat onuitgebracht materiaal.

Leave a Reply