Skip to main content

BOSS introduceerde ons aan hun Techtopia lab voor hun Fall/Winter collectie

02/10/2023oktober 4th, 2023
Hugo Boss

Tijdens Milan Fashion Week heeft BOSS, onder leiding van Creative Director Marco Falcioni, een opvallende show gegeven. Hun runway show bracht een intrigerende combinatie van technologie en futurisme en ze onthulden ‘BOSS Techtopia’, hun innovatieve AI lab.

Vanaf het eerste moment was het duidelijk dat dit een bijzondere ervaring zou worden. Bij binnenkomst werden bezoekers begroet door Sophia, een robot stijlvol gekleed in BOSS-kleding, een symbool van de nieuwste technologische vooruitgang. Diezelfde technologische vertegenwoordiger bevond zich ook in de front row en bij de receptie, wat de futuristische sfeer versterkte. Toevoegingen zoals zwevende bekers en een laboratoriumsetting versterkten deze ambiance.

Op de catwalk zette Gigi Hadid de toon in een elegant grijs pinstripe pak, waarna figuren als Jutta Leerdam, Khaby Lame, Anthony Joshua en Anok Yai de show vervolgden. Onder het aanwezige publiek bevonden zich bekende namen zoals Burna Boy, Frenna, Gregory van der Wiel en Rose Bertram.

De collectie zelf was een harmonieuze samensmelting van nauwsluitende ontwerpen en herinterpretaties van traditionele werkkleding, maar dan met een moderne en futuristische invalshoek. Scherpe silhouetten, gelaagde ensembles en coherente kleurenschema’s domineerden de runway.

Meer te weten komen over mode, muziek, lifestyle & culture? Check onze homepagina.