Skip to main content

Bronnen linken rapper YG aan de moord op Drakeo the Ruler

22/12/2021
drakeo the ruler
Beeld: Instagram/Drakeo the Ruler

Afgelopen weekend werd rapper Drakeo the Ruler vermoord toen er een vechtpartij uitbrak bij het Once Upon A Time festival in LA. De rapper zou optreden op het festival, maar raakte backstage in een gevecht waarbij hij doodgestoken werd. Nu vermelden bronnen die dicht bij hem staan, inclusief zijn moeder, dat rapper YG iets te maken zou hebben met de moord.

Moord Drakeo the Ruler

De moeder van Drakeo the Ruler is onlangs geïnterviewd door Rolling Stone, over de dood van haar zoon. Tijdens het interview gaf ze aan dat het gevecht begon nadat veertig tot zestig mensen Drakeo bestormden toen YG backstage kwam. “Hij werd in zijn nek geraakt. Ik zag hem toen ik naar het ziekenhuis ging. Ze zeiden dat het een moord was, dus ik kon hem niet knuffelen of kussen of iets dergelijks. Ik moest naar hem kijken door een raam’, zei Corniel. “Ik wil dat iedereen weet hoe het is gegaan. Mensen moeten het weten. Ik wil gerechtigheid voor mijn zoon. En ik geloof echt dat gerechtigheid zal geschieden. Ik zal niet rusten voordat gerechtigheid is geschied.”

Een ander lid uit het team van Drakeo the Ruler, K7, stelt dat YG backstage met zeventig mensen was, die allemaal wapens bij zich hadden. Volgens hem mocht Drakeo maar vijftien mensen meenemen en waren zij allemaal gecontroleerd op wapens. K7 stelt dat YG zijn mensen heeft opgedragen om Drakeo the Ruler aan te vallen, omdat hij bang was dat Drakeo zijn spot als een van de rap supersterren van Los Angeles over zou nemen.

YG heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

Leave a Reply