Skip to main content

Cardi B lanceert kledingcollectie ‘Let Me Be…In My World’ samen met Reebok

26/08/2021september 2nd, 2021
Beeld: Reebok

Als vervolg van de succesvolle eerste kledingcollectie lanceert Cardi B in samenwerking met Reebok een tweede collectie. Vanaf 27 augustus zijn de kledingstukken samen met een Cardi B Classic Leather sneaker verkrijgbaar via de website. De rapper heeft voor deze collectie inspiratie gehaald uit haar geboorteplaats New York City. Elk designelement draagt een klein stukje van Cardi’s nalatenschap met zich mee. 

Van het begin tot het eind hebben Cardi B en haar team nauw samengewerkt met het Reebok designteam. Wat ervoor zorgde dat het verhaal, de kleuren en de ontwerpen van ‘Let Me Be…In My World’ tot leven zijn gebracht.

Ik was zo blij om de liefde te zien voor mijn eerste Reebok collectie, dus ik ben enthousiast om deze collectie te lanceren. De door New York geïnspireerde collectie bevat een paar van mijn lievelings kledingstukken. Van korsetten naar trainingspakken en ook toffe sneakers, allemaal geïnspireerd door mijn tijd in en liefde voor New York.

Cardi B
Beeld: Reebok
Beeld: Reebok

Leave a Reply