Skip to main content

Check Will Smith als de vader van Serena en Venus Williams in de eerste trailer van ‘King Richard’

29/07/2021
king richard
Beeld: Instagram/ Wonderland

Vandaag is de eerste trailer van de film ‘King Richard’ uitgekomen. In de trailer zie je Will Smith als vader van de wereldberoemde Serena en Venus Williams. De door Warner Bros uitgebrachte biopic portretteert het begin van de veelbelovende carrière van de tennisspelers. Op 19 november 2021 gaat de film in première en is deze ook te zien op HBO Max. 

King Richard beeldt uit hoe Richard Williams de tenniszusjes introduceert in de sportwereld. Ook begeleid hij zijn dochters om een noemenswaardige carrière na te streven. Zonder een achtergrond in tennis, laat vader Williams zijn dochters vanaf vier jaar oud les volgens in het spel. Hij schreef een plan van 78 pagina’s lang over hoe zij de tenniswereld kunnen veroveren. Jon Bernthal, de tweede coach van Venus en Serena, gaf aan dat Richard mogelijk de tweede Michael Jordan heeft gevonden, waarop Richard antwoordde dat hij de volgende twee heeft gevonden. Coach Williams heeft zijn dochters altijd opgevoed om alles uit het leven en het spel te halen. Hij heeft zijn dochters de volgende les meegegeven;

“Het meest gevaarlijke schepsel op deze aarde is een vrouw die haar hersenen weet te gebruiken. Er is niks wat zij niet kan doen. Laat ze zien hoe gevaarlijk jullie zijn!

Will Smith geeft aan enorm trots en vereerd te zijn om Serena en Venus Williams op deze manier te eren. Wederom viert hij een legacy terwijl de personen in kwestie deze legacy verder uitbreiden. Smith heeft dit eerder mogen doen toen hij in de rollen van Chris Gardner en Mohammed Ali kroop. 

King Richard is geregisseerd door Reinaldo Marcus Green (Joe Bell) en geschreven door Zach Baylin. De executive producers van de film zijn: Venus, Serena, hun half-zusje Isha Price, Jada Pinkett Smith, Will Smith, James Lassiter, Adam Merims, Lynn Harris, Allan Mandelbaum, Jon Mone en Peter Dodd.

Leave a Reply