Skip to main content

Chlöe Bailey spreekt zich uit over geruchten dat ze met Future aan het daten is

16/09/2021
Beeld: Flickr / Sp@rtan

Chlöe Bailey heeft op geheel eigen wijze gereageerd op een gerucht. Het gerucht zou zijn dat zij met Future aan het daten zou zijn. “Ik weet niet waar het gerucht vandaan kwam”, zei Chlöe tijdens een Instagram Live-sessie. “Iemand vroeg of ik en Future praten? Hij is een geweldige kerel, ik houd van zijn muziek. Ik heb nog nooit een dag in mijn leven met hem gesproken.”

Chlöe Bailey gebruikte het moment meteen om een ander gerucht uit de wereld te helpen. Ze zou namelijk betrokken zijn bij de Illuminati, dit vanwege haar gesluierde optreden tijdens de MTV Video Music Awards 2021. Toevallig, want haar mentor Beyoncé moest in het verleden dezelfde geruchten ontkrachten. 

“Weet je wat me echt kapot maakt? Het ene moment zeggen jullie allemaal dat ik te veel over God praat, het volgende moment zeg je dat ik mijn ziel verkoop. Wat is het, mijn geliefden? Ik houd zoveel van God en ik houd van muziek. Ik heb gewoon veel passie.”

Chlöe Bailey

Beide geruchten lijken dingen te zijn die fans hebben bedacht en hebben geen enkele basis op de realiteit. Afgezien daarvan bracht Chlöe Bailey onlangs haar nieuwste single Have Mercy uit, die ze ook op de VMA’s optrad. Het optreden werd geleverd met beelden van Beyoncé’s moeder Tina Knowles Lawson, Donte Cooley, Rome Flynn, Bree Runway en Murda Beatz.

Bekijk hieronder een deel van Chlöe’s VMA-uitvoering van Have Mercy.

Leave a Reply