Skip to main content

Coke Studio Eert 50 Jaar Hiphop met Een Ode op Lowlands

28/08/2023september 5th, 2023

Dit jaar is hiphop 50 jaar geworden – reden voor een feestje. Coke Studio organiseerde daarom een tributeshow op Lowlands. Samen met Big2, Adje, Zoë Tauran, Sticks, Cho en MC Melodee hebben zij deze ode aan het genre neergezet. Van wereldwijde classics tot de klassiekers van eigen bodem; alles is langsgekomen! Wij waren erbij om het te documenteren.

Op het drukbezochte podium van de Bravo-stage verweefden deze talenten een kleurrijk tapijt van liedjes. Hierin zaten bekende bijdragen van The Fugees, 2Pac, The Notorious B.I.G., Eminem en nog veel meer beroemde artiesten.

Het publiek dat bijna tot aan de rand gevuld was op de Bravo-stage, liet zien hoeveel mensen geïnteresseerd waren in deze hulde aan hiphop. Het was een viering van een levensstijl, een kunstvorm en een manier van denken die mensen over de hele wereld heeft geïnspireerd en met elkaar heeft verbonden.

Terwijl we met bewondering terugdenken aan deze ode aan hiphop, kijken we met blijdschap uit naar wat de toekomst zal brengen voor het hiphopgenre. In ieder geval hebben we enorm genoten van de show en alles eromheen. Bekijk nu de volledige video op ons YouTube-kanaal.