Skip to main content

Complex dropt de trailer van nieuwe podcast over YNW Melly

24/09/2021
ynw melly
Beeld: Complex Original

Complex en Spotify hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe documentaire podcastserie over de opkomst en uiteindelijke gevangenschap van Florida-rapper YNW Melly.

De “Murder On My Mind”-rapper was op weg naar internationaal succes, maar dat begon allemaal af te brokkelen toen hij de hoofdverdachte werd van de moord op zijn twee beste vrienden, Christopher “YNW Juvy” Thomas Jr. en Anthony “YNW Sakchaser Willems. Hij beweerde dat de twee het slachtoffer waren van een drive-by shooting, maar de autoriteiten geloven dat hij en collega-rapper Cortlen “YNW Bortlen” Henry verantwoordelijk waren voor hun dood.

Voorafgaand aan de première-aflevering van het seizoen heeft Complex de eerste trailer voor de Spotify Original gearriveerd. Beluister de trailer hieronder.

De nieuwste aflevering in Complex en Spotify’s beruchte serie podcasts, The Story of YNW Melly, wordt gehost door Ace Hood. De eerste twee afleveringen verschijnen op 27 september, daarna wordt er één per week uitgebracht. In de eerste aflevering krijgen we een introductie aangeboden over Melly’s opkomst in de hiphopwereld.

De tweede aflevering werpt ondertussen een blik op de opvoeding van de rapper, evenals “de schietpartij op school die Melly op weg zou zetten om jarenlang de gevangenis in en uit te gaan”, volgens een samenvatting van de aflevering.

Leave a Reply