Skip to main content

Complex NL en Sprite presenteren het nieuwe seizoen van Hot Ones!

15/05/2023

In ‘Hot Ones’ – onderwerpt presentator Willie Wartaal bekende Nederlanders aan hete vragen terwijl zij nóg hetere kip krijgen voorgeschoteld door verschillende heten sauzen. Hot Ones is een Nederlandse versie van het gelijknamige, succesvolle Amerikaanse YouTube-format van Complex.

Het is de vraag of de bekende Nederlanders de sauzen aankunnen en winnen van de hete hot wings of dat het ze te heet onder de voeten wordt.

Met trots presenteren we de host van dit nieuwe seizoen:  Willie Wartaal

De veelzijdige artiest, DJ, producer en presentator Willie Wartaal maakt onderdeel uit van de groep De Jeugd Van Tegenwoordig en brak door in 2005 met hun debuut single Watskeburt?! De track werd een instant hit en belande op nummer 1 op alle relevante hitlijsten. Willie Wartaal zal Hot Ones dit seizoen presenteren.

Vorig seizoen hebben we onder andere Bokoesam, Vic9,Architrackz en Sarita Lorena te gast gehad. De gasten die we voor dit seizoen hebben, houden we nog geheim.

De eerste aflevering komt 22 mei online op het YouTube-kanaal van Complex NL!

Benieuwd of jij deze hete sauzen aankunt? Alle hot sauces uit Hot Ones scoor je bij Heatsupply: https://www.heatsupply.nl/hot-ones-sa…