Skip to main content

Bekijk de achtste aflevering van ComplexNL PHOTOBOOTH met Quique

23/11/2021
ComplexNL Photobooth

In ComplexNL PHOTOBOOTH leren we jong talent en opkomende sterren kennen door middel van een trip down memory lane. Ze worden letterlijk en figuurlijk geportretteerd in een customized ComplexNL photobooth. Waar komen de talenten vandaan? Welke foto laat het begin van hun passie zien? Wat is het hoogtepunt van hun carrière tot nu toe? We laten een tijdlijn aan persoonlijke foto’s zien, terwijl het talent de verhalen vertelt.

Voor de achtste en tevens de laatste aflevering spraken we met Quique. De Nederlands/Colombiaanse zanger, die Spaanstalige muziek maakt, won in 2018 de FunX talentenshow voor Spaanse muziek. Hij vertelt in de laatste PHOTOBOOTH aflevering onder andere over de druk die kwam kijken bij het winnen van de FunX talentenjacht, dat hij met Emma Heesters het podium mocht delen en ook over zijn ervaring in Bolivia toen hij in het ziekenhuis gelegen heeft.

Het is de laatste aflevering van een serie van acht, waarin talenten uit verschillende hoeken van het land aan het woord kwamen. Elke dinsdag kwam er een nieuwe aflevering online komen. ComplexNL lanceerde onlangs ook de videoserie Kick ‘t Net, een talkshow over de combinatie tussen hiphop en voetbal, in samenwerking met Convo.

Bekijk de volledige aflevering hieronder.

Leave a Reply