Skip to main content

CONVO: Huarache’s een no-go? Volgens Défano kunnen ze écht niet meer.

24/06/2022januari 3rd, 2023
Nick Mulder

In deze aflevering was CONVO bij hét grootste sneaker evenement van Europa: Sneakerness. Armin, Défano en Yuki spraken Big2 en Careaux over de sneakercultuur in Nederland. De gasten vertellen over hun favoriete sneakers, over no-go’s en meer.

Sneakerness: Défano Holwijn, Yuki, Careaux
Foto: Nikki van Toorn

East-Coast of West-Coast? Big2 kan beide waarderen. Big2 kan je kennen van zijn jarenlange staat van dienst als onderdeel van The Opposites. Hij vertelt over zijn favoriete artiesten, fashion en zijn favoriete sneakers.

Careaux staat bekend om haar prachtige designs. Ze heeft meerdere sneakers ontworpen en heeft een van de grootste sneaker collecties van ons land. Ze geeft haar mening over de laatste trends. Toen haar werd gevraagd wat ze van het concept ‘sneakers speciaal voor vrouwen’ vond, legde ze uit dat het twee kanten heeft. Aan de ene kant vind ze het een heel tof concept, maar aan de andere kant zouden er meer maten van alle sneakers moeten zijn.

Terwijl Défano vertelt hoe Huarache’s een no-go zijn, vertelt Yuki dat hij niks heeft met Yeezy’s. Tot de verbazing van Carol. Verder wordt tijdens de podcast aan de gasten gevraagd naar hun mening over bepaalde fashion, over resell prijzen, en hoe ze hun sneaker van de dag kiezen. Benieuwd naar hun meningen? Bekijk dan de volledige aflevering op het CONVO YouTube kanaal.

Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Zalando. Benieuwd naar het sneakeraanbod van Zalando? Check het hier!