Skip to main content

CRUÈL en Amsterdam Fashion Week kondigen de CRUÈL SS22 Runway Show aan

12/08/2021
CRUEL Amsterdam Fashion Week

Vrijdag 3 september lanceert CRUÈL in samenwerking met Amsterdam Fashion Week de CRUÈL SS22 Runway Show. Dit is wordt de zesde modeshow dat CRUÈL host op de Amsterdam Fashion Week. Tijdens de show zie je de presentatie van de CRUÈL SS22 ‘AN OBLITERATION IN AMOROUS Spheres’-collectie. Het merk host deze editie op het platform van Amsterdam Fashion Week. De show kun je bekijken om 14.00 uur via een livestream op www.cruelinc.com & amsterdamfashionweek.nl

CRUÈL is in 2018 opgericht door oprichter, CEO en ontwerper William Ampofo. Hij liet de verwachtingen van zijn ouders achter zich en ging zijn angsten onder ogen door zich in te schrijven op de modeschool, waar hij zijn passie voor design vond. Met zijn expressionistische benadering van design vertaalde hij zijn levensfilosofie naar een breed publiek door middel van zijn creaties. Zo werd CRUÈL geboren.

CRUÈL biedt heren-, dames- en unisexcollecties die bestaan ​​uit tijdloze ontwerpen met een avant-garde touch. De stukken begeleiden de drager naar de rand van hun comfortzone en moedigen hen aan om hun ware zelf te durven uiten. Het dragen van een CRUÈL-stuk is een herinnering om je kansen te wagen zonder angst. De collecties zijn gedefinieerd door William Ampofo’s kenmerkende oog voor detail, focus op stoffen en de kunst van deconstructie.

Leave a Reply