Skip to main content

Daily Paper gaat de bergen in voor een op de jaren 70 geïnspireerd lookbook

09/10/2021
Beeld: Daily Paper

Ondanks het feit dat Daily Paper recent al hun prachtige FW21 Ancestral Anarchy-collectie uitbracht, komt het Amsterdamse merk alweer met de volgende drop. Dit keer gaat het om een middenseizoen, geïnspireerd op de jaren 70,  wintersport collectie. 

Ondertussen toont het bijbehorende lookbook met winters decor contrasterende en tonale silhouetten uit de collectie. Het assortiment heeft een seizoensgebonden op de aarde gericht kleurenpalet. De collectie bestaat uit bovenkleding met monogramprint, zacht katoen en bijpassende trainingspakken en accessoires. 

Onlangs ging het merk voor de allereerste keer de samenwerking aan met G-SHOCK op het gebied van digitale horloges. De DP x G-SHOCK DW-5600 is versierd met een Daily Paper-logo, een exclusief printpatroon en een witte rand rond het lcd-scherm. De kroon heeft zwarte knoppen en het patroon is ook op de band gedrukt. Het horloge bevat verschillende functies, zoals 200 meter waterbestendigheid, schokbestendigheid en een krasbestendig gezicht.

De Daily Paper FW21 Holiday-collectie is nu verkrijgbaar via de Daily Paper-webwinkel. Maar ook in de flagshipstores in Amsterdam, Londen en New York.

Leave a Reply