Skip to main content

De advocaat van Travis Scott: ‘Politie begon met filmen na sterfgevallen!’

11/11/2021november 12th, 2021
doden astroworld

De advocaat van Travis Scott heeft een verklaring vrijgegeven over het lopende onderzoek naar Travis Scott en Astroworld. Bij het drama bij Astroworld raakte meerdere mensen gewond en kwamen acht mensen om het leven. In de verklaring klaagde de advocaat over het ‘vingerwijzen’ door alle betrokkenen.

“Er is meerdere keren met de vinger gewezen, waarvan een groot deel door stadsambtenaren, die inconsistente berichten hebben gestuurd en zijn teruggekomen van originele verklaringen. 

McPherson (advocaat Travis Scott)

Eén van die stadsambtenaren was de politiechef van Houston. In een eerste verklaring vond hij volkomen logisch dat het event doorging en later pas stopte. Dit op basis van het risico dat de jongeren zouden rellen. In een latere verklaring kwam de chef daarop terug en legde de volledige verantwoordelijkheid om de show te stoppen bij Travis. McPherson vond de uitspraken bijzonder aangezien de politie zonder moeite in 2019 hetzelfde festival heeft stopgezet.

Volgens de advocaat McPherson zou het onderzoek ook moeten gaan over hoe het mogelijk is dat er verwijten heen en weer gaan. Als verweer hiervoor werd het operatieplan van het festival geciteerd door McPherson. Het plan schetste dat alleen de uitvoerende producent van de show en de festivalorganisator Astroworld kon stilleggen. Het document miste wel een noodplan in het geval van een stijgende menigte. Zie hieronder de beelden zijn die opgenomen door politie:

Leave a Reply