Skip to main content

De eerste beelden van de documentaire over Peter R. de Vries zijn uit

21/12/2021
Beeld: DWDD

Het is alweer bijna een halfjaar geleden. Op 6 juli was het land in shock nadat misdaadverslaggever Peter R. de Vries op klaarlichte dag werd neergeschoten. Negen dagen later overleed hij. Deze tragische gebeurtenis leeft tot de dag van vandaag in ons hart; iemand als Peter R. de Vries vergeet je niet snel. Vandaag deelt RTL Boulevard de eerste beelden van de documentaire ‘Staand verder leven: Na de moord op Peter R. de Vries’.

De documentaire wordt gemaakt door Ewout Genemans en staat in teken van de mensen die dichtbij Peter stonden. Zo interviewt hij bijvoorbeeld familie de Vries en collega’s bij RTL Boulevard over wat die week zich afspeelde. De eerste beelden zijn ook gelijk redelijk heftig en emotioneel beladen. Samen met de kinderen, Royce en Kelly de Vries, wordt er in de documentaire teruggeblikt naar de periode na zijn dood. Check de beelden hier.

“Peter heeft een enorme nalatenschap en laat een gat achter dat niet gevuld kan worden. Toch zien we in de documentaire hoe zijn kinderen dit zo goed mogelijk proberen te doen. Kelly is voorzitter geworden van stichting De Gouden Tip en Royce staat de familie Verstappen bij in de zaak Nicky Verstappen. Ik ben onder de indruk van de kracht van de familie en voel me vereerd dat ik deze documentaire mag maken.”

Ewout over het maken van de documentaire.

Leave a Reply