Skip to main content

De eerste teaser trailer van seizoen 3 van Donald Glover’s ‘Atlanta’ is hier en speelt zich af in Amsterdam

27/12/2021
Afbeelding via FX

Na drie lange jaren maakt FX’s Atlanta zich eindelijk klaar om terug te keren in 2022. Ondertussen heeft het prijswinnende kindje van Donald Glover zijn eerste teaser-trailer voor seizoen 3 gekregen.

Het is een lange weg geweest om het nieuwe seizoen te bereiken, met wendingen, bochten en sporadische tweets er doorheen, maar we hebben eindelijk het punt bereikt. Seizoen 3 van Atlanta ziet er al heel anders uit dan de vorige twee, met Earn, Paper Boi, Darius en Van, die door Europa reizen terwijl ze genieten van hun nieuw muzikaal succes. Een groot gedeelte van de teaser speelt zich zelfs af in Amsterdam, dus de kans is groot dat ons klein landje een grote rol zal spelen tijdens seizoen 3. De hoofdcast van Donald Glover, Brian Tyree Henry, LaKeith Stanfield en Zazie Beetz lijken allemaal terug te keren voor het nieuwe seizoen.

Atlanta was al een geweldige show vóór de onderscheidingen, maar gedurende de twee seizoenen heeft de FX-comedyserie vijf Emmy Awards, twee Golden Globe® Awards, twee AFI Awards, één Critics’ Choice Awards en nog meer gewonnen.

Toen FX’s President of Entertainment Eric Schrier het had over het komende seizoen en de uitmuntendheid van de serie, zei hij dat FX “opgewonden” is dat Atlanta terugkeert.

Leave a Reply