Skip to main content

De G-Shock GA-2100 is het perfecte kerstcadeau

17/12/2021
g-shock ga-2100
Beeld: G-Shock

De feestdagen staan alweer voor de deur. Wil je dit jaar origineel uit de hoek komen en niet het standaard zeeppakketje of dezelfde jaarlijkse kersttrui geven? Dan moet je bij G-Shock zijn. De GA-2100 is namelijk het perfecte cadeau voor zowel mannen als vrouwen. Het horloge ziet er niet alleen goed uit, het is ook erg functioneel. Zo is de GA-2100 bijvoorbeeld weerbestendig en compact, om het zo makkelijk mogelijk te maken voor dagelijks gebruik.

De G-Shock GA-2100

Wat maakt dit horloge zo’n geschikt kerstcadeau? De GA-2100 is een digitaal-analoog combinatiemodel met een slank profiel. De onderscheidende achthoekige vorm en het rechtlijnig design maakt de GA-2100 wereldwijd een populaire keuze, vooral onder de jongere generaties. Het horloge is de definitie van less is more. Er is gekozen voor een slank en compact montuur, waarbij de focus gaat naar het gestroomlijnde design.

Wat ook bijzonder is aan dit horloge, is de manier waarop het ontworpen is. Zo vormen indrukken van Parijs, Hamburg, New York en Shanghai de basis van het ontwerpwerk. Er zijn vele schetsen gemaakt en ontwerpen getekend voordat G-Shock tevreden was over de GA-2100. Het eindresultaat is een minimalistisch horloge, geschikt voor elke gelegenheid.

Bekijk de GA-2100 hieronder. Wil jij ‘m ook onder de boom hebben? Je kan de GA-2100 hier bestellen.

g-shock ga-2100

Leave a Reply