Skip to main content

De Harry Potter reünie trailer is hier en hij is hartverwarmend

21/12/2021
Beeld: Getty Images

December is de maand van de feestdagen, Mariah Carey en van Harry Potter. Want wie vroeger tijdens kerst zijn TV aan had, kan ongetwijfeld nog herinneren dat Harry Potter jaarlijks werd uitgezonden. En eerlijk, er gaat weinig boven een koude December dag met chocolademelk en een Harry Potter marathon. Daarom is de trailer van Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts meer dan welkom.

Beeld via HBO MAX

Het twintigjarige bestaan van iedereens favoriete tovenaar wordt namelijk gevierd met quality content. Content waarvan we niet eens wisten dat we het nodig hadden. De reünie werd afgelopen maand aangekondigd en zou de fans “meenemen op een reis door een van de meest geliefde franchises aller tijden”. De drie hoofdpersonages en zullen na jaren weer samen komen om het twintigjarige bestaan te vieren. Tijdens de reünie, die wordt geproduceerd door HBO Max, zal er dus worden teruggeblikt op het verloop van de franchise. We kunnen dus behind the scenes beelden en verhalen verwachten, waar we allemaal op zitten te wachten.

Naast Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson zullen ook andere geliefde castleden te zien zijn. De reünie heeft onder andere Robbie Coltrane (Hagrid), Ralph Fiennes (Lord Voldemort), Gary Oldman (Sirius Zwart) en Tom Felton (Draco Malfidus) uitgenodigd. Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts zal op 1 januari 2022 te zien zijn op HBO Max.

Leave a Reply