Skip to main content

De Kardashians en Kanye West reageren op Kim’s genadeloze SNL roast

11/10/2021
kanye west
Beeld: @mangomaat

Kim Kardashian mocht onlangs Saturday Night Live hosten, waarbij ze elk familielid van haar geroast heeft. Niemand bleef ongedeerd. Van haar zussen tot aan Kanye West, Kim maakte grapjes over plastische chirurgie, over haar scheiding en over de tien procent die haar moeder altijd van haar eist. Sommige grappen waren tenenkrommend, dus de wereld was zeer benieuwd naar hoe de Kardashians hierop zouden reageren. Daarnaast waren mensen vooral benieuwd naar de reactie van Kanye West.

Kanye West zat in het publiek tijdens de opnames en inmiddels heeft ook de familie gereageerd. De reacties waren anders dan je wellicht zou verwachten. “Iedereen was erg onder de indruk en zo blij voor Kim”, vertelde een insider dicht bij Kim aan E! News, eraan toevoegend dat Kanye erbij was. “Ze heeft heel veel positieve feedback gekregen en is erg blij. Ze heeft er alles aan gedaan en heeft hard gewerkt om het zo goed mogelijk te maken.”

Kanye West zou haar zelfs geholpen hebben bij het schrijven van de grappen. “Kanye en de familie waren allemaal ongelooflijk ondersteunend en er voor haar de hele week. Ze had het gevoel dat iedereen aan haar zijde voor haar steunde. Ze is zo blij dat ze deze ervaring heeft gehad en er zoveel van heeft geleerd. Het is een week die ze nooit zal vergeten.”

Bekijk de roast van Kim hieronder.

Leave a Reply