Skip to main content

De legendarische Fire Red Air Jordan 3 maakt een comeback

18/12/2021
fire red air jordan 3
Beeld: Heritage Auctions

De Air Jordan is zonder twijfel een van de meest populaire sneakers, onder verschillende doelgroepen. Hierbij zijn er enkele legendarische releases die iedereen wil hebben, totdat ze van de aardbodem verdwijnen. Dan gaan de resellers ermee aan de haal of zijn ze helemaal niet meer te verkrijgen. Dit was ook het geval met enkele colourways van de Air Jordan 3. Goed nieuws voor de sneakerheads onder ons: Een van de originele colorways van de Air Jordan 3 staat gepland om volgend najaar terug te keren naar de winkels: De Fire Red Air Jordan 3.

Fire Red Air Jordan 3

De “Fire Red” Air Jordan 3, die zich onderscheidt door zijn donkere overlays met olifantenprint, is volgens Zsneakerheadz toe aan een nieuwe ronde. Een van Michael Jordan’s gameschoenen voor het seizoen 1987-88 wordt benadrukt door op Bulls geïnspireerde felrode accenten. Hoewel deze colorway in 2007 en 2013 opnieuw werd uitgebracht, markeert dit zijn eerste terugkeer in de OG-vorm. De Nike Air-branding zal op de hiel worden vermeld en de schoenen worden geleverd met originele verpakking.

Verwacht dat de “Fire Red” Jordan 3 in de herfst van ’22 wordt uitgebracht voor $210 in herenmaten, met beschikbaarheid tot kindermaten. We zullen je op de hoogte houden met een bevestigde releasedatum en foto’s van de nieuwe retro zodra ze beschikbaar zijn.

Leave a Reply