Skip to main content

De nieuwste videoclips van deze week op een rijtje!

26/11/2021
Beeld: Flickr / RK P3

Het is weer vrijdag en dus tijd voor de nieuwe muziek van deze week. Vanuit Complex NL een overzicht met de nieuwste videoclips: Zo heeft The Weeknd besloten om een nummer te clippen vijf jaar na de release, Geven Adje, Crooks en Hef een voorproefje op Boyz In De Hood II en heeft Mobbin van M1llionz eindelijk een videoclip en nog veel meer.

M1LLIONZ – MOBBIN

Mobbin is een van de opvallende nummers op de debuutmixtape van M1llionz, Provisional Licence, die in september uitkwam. De single maakt gebruik van Michael Jackson’s nummer Smooth Criminal. Het is M1llionz gelukt om MJ’s flow perfect uit te voeren.


Hef, Adje & Crooks – 3 Soldaten (prod. Crooks)

Begin deze week kondigde Hef meerdere nieuwe projecten aan, één daarvan is het vervolg op de mixtape Boyz In De Hood. 3 soldaten is de eerste single afkomstig van Boyz In De Hood II. Het nummer is ook nog eens geproduceerd door Crooks.


The Weeknd – Die For You

Kort na de aankondiging van de lancering van zijn capsulecollectie ter ere van de vijfde verjaardag van Starboy, heeft The Weeknd een video gedeeld voor de single ‘Die for You’ van het album. Het nummer zelf is vijf jaar oud, maar dat maakt helemaal niemand wat uit. Geniet van de video.

Lil Wayne & Rich The Kid – Trust Fund

Er is een officiële videoclip uit voor de single ‘Trust Fund’ van Lil Wayne en Rich the Kid. Lil Wayne en Rich the Kid hebben eerder dit jaar de handen ineengeslagen voor hun allereerste gezamenlijke mixtape, Trust Fund Babies. Door Covid-19 hebben de fans even moeten wachten op een video, maar het was het wachten waard.

NSG ft. Mist – Only God Can Judge Me

JAY1 – Ocean

Giggs – Innocent

Giggs doet het al heel lang op zijn eigen manier. Dropt niet veel, dropt muziek op zijn eigen manier en werkt samen met wie hij wil. Naast het nummer Innocent kwam vandaag ook het nummer Differences uit met Rowdy Rebel.

Leave a Reply