Skip to main content

De unieke pop-up store van de duurzame e-bike, TENWAYS!

26/05/2023

TENWAYS, het duurzame e-bike merk, heeft van de week zijn nieuwste pop-up winkel onthuld in het hart van Amsterdam aan de Haarlemmermeerstraat. De winkel had een gedurfd en speels ontwerp dat de unieke producten van TENWAYS op een innovatieve en duurzame manier presenteerde. 

Met op maat gemaakte houten structuren en zorgvuldig samengestelde objecten was de pop-up store zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk. De TENWAYS pop-up store was een must-visit voor iedereen die innovatief design en duurzaam leven kan waarderen. De TENWAYS-winkel bood consumenten de mogelijkheid om de innovatieve en duurzame producten van het merk zelf uit te proberen.

Wat maakt een TENWAYS e-bike dan zo bijzonder?

  • De fiets heeft een afneembare accu met een bereik van 100KM
  • De fiets heeft een Gates Carbon Riem aandrijving
  • De fiets heeft een 3-level pedal assistance
  • De fiets heeft een 16kg ultralicht met een strak design

Daarnaast is, zoals eerder vermeld, TENWAYS dus een duurzaam e-bike merk en zo wordt er bij elke e-bike die er verkocht wordt, een boom gepland. 

Tijdens de opening van deze pop-up store was de bekende Suzanne Schulting, een Nederlandse schaatsster op Olympisch niveau die merk ambassadeur van TENWAYS is, aanwezig. Suzanne geeft aan haar hele leven al te fietsen, ze vindt het fijn om de fiets te pakken in plaats van de auto en een rondje door de stad te doen en zo haar steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Door samen te werken met TENWAYS en aanwezig te zijn op de pop-up store hoopt Suzanne Schulting de populariteit van TENWAYS te vergroten.

“In mijn ogen is rondrijden op twee wielen een cruciaal onderdeel van een duurzame levensstijl, en ik wil mijn steentje bijdragen om de planeet Aarde te helpen. “Samen drijven we veranderingen aan en inspireren we anderen om de overstap te maken naar elektrische mobiliteit. Deze 2023 is uw e-bike uw nieuwe auto!”

Tijdens de pop-up store konden consumenten een testritje maken en was er kunst te zien van Laura Stöckl, die ook haar eigen custom fiets heeft ontworpen met haar kunst. De pop-up store was er tot 25 mei en was een groot succes voor het merk!