Skip to main content

Dit is de nieuwe trailer van Top Boy seizoen 2

02/03/2022

De langverwachte officiële trailer van Top Boy seizoen 2 staat eindelijk online. In dit nieuwe seizoen kunnen we veel grote namen verwachten die al eerder in de serie hebben gespeeld zoals: Ashley Walters, Kano, Little Simz, Michael Ward, Jolade Obasola, Jasmine Jobson, Hope Ikpoku Jr., Kadeem Ramsay, Saffron Hocking and Araloyin Oshunremi. Ook zullen we wat nieuwe sterren te zien krijgen: Erin Kellyman als Pebbles, Adwoa Aboah als Beck en NoLay als Mandy.

Top Boy is een Britse serie die draait om de drugshandel in Oost-London. De serie speelt zich af in de social wijk Summerhouse en deze is voornamelijk in de macht van Dushane. Dushane neemt met deze wijk alleen geen genoegen en wilt ‘top boy’ worden. Hiervoor moet hij al zijn vijanden uitschakelen en nauw samenwerken met andere beruchte drugsbazen.

Ook volg je in de serie het verhaal van Ra’Nell. Dit is een jongen van 13 jaar die probeert op het juiste pad te blijven en zo ver mogelijk verwijderd wilt zijn van de drugswereld. Wanneer zijn moeder plots uit zijn leven verdwijnt, lijkt het erop dat Ra’Nell voor zichzelf moet zorgen. Als zijn beste vriend wel kiest om te werken voor een drugsbaron en in een bende beland, staat Ra’Nell ineens voor een moeilijke keus.

Het nieuwe seizoen zal op 18 maart te zien zijn op Netflix. Hieronder vind je de hele trailer.

Leave a Reply