Skip to main content

Dit is waarom Drake’s verse niet op de eerste versie van ‘DS4EVER’ stond

24/01/2022
ds4ever
Beeld via Gunna/'DS4EVER'

Gunna heeft het jaar goed afgetrapt met het vierde en laatste deel van zijn ‘Drip Season’ serie. ‘DS4EVER’ kwam op nummer 1 binnen, dat in een week waarin The Weeknd ook een album uitbracht.

In de eerste instantie werd er aangekondigd dat Drake op ‘DS4EVER’ zou staan, maar toen het album uitkwam ontbrak de Canadees. Een week later werd er een versie gedropt waar de samenwerking tussen de twee toch op stond – ‘P Power’ is een door Metro Boomin geproduceerde track die in de smaak is gevallen bij fans wereldwijd. In een interview met Complex heeft hij uitgelegd waarom het allemaal zo is gelopen.

De tune bevat een sample van Donna Summer, ‘Could It Be Magic’, die ze niet optijd konden clearen. “Ik heb Donna Summer gesampled,” zei Gunna. “Ik ken haar niet eens, omdat ik zo jong ben. Maar ze was een legend en ik kon helaas de sample niet optijd clearen.”

De sample werd uiteindelijk gecleared en ‘P Power’ was op 13 januari toegevoegd. Op ‘DS4EVER’ staan ook features van Young Thug, Future, Chris Brown, 21 Savage en Chlöe Bailey. “Ik zou ook een tune willen maken met Adele of Ariana Grande,” zei Gunna. “Ik zou ook een tune willen maken met Mary J. Blige, John Legend, Swizz Beatz & Alicia Keys. Ik heb een grote lijst, for real.”

Leave a Reply