Skip to main content

Dit is waarom Monica Geuze haar kind niet meer post

25/11/2021
monica geuze kind
Beeld: Instagram/MonicaGeuze

Als je Monica Geuze al een tijdje volgt, is het je misschien opgevallen dat ze haar kind, dochtertje Zara-Lizzy de laatste tijd niet meer post. Hoewel Monica haar dochtertje soms nog onherkenbaar in beeld bracht, doet ze dat de laatste tijd steeds minder. Tijdens een interview met het Belgische blad L’Officiel heeft Monica gedeeld waarom ze dit niet meer doet.

De influencer/zakenvrouw heeft namelijk geen zin in de zogenaamde ‘moeder maffia’. Dit is een term voor moeders op social media, die andere moeders ervan beschuldigen hun kind niet goed op te voeden. Monica Geuze zit naar eigen zeggen niet te wachten op al die meningen over haar kind. “Ik denk dat moederschap vooral inhoudt dat jij moet doen wat goed voelt”, stelt Monica. “Ik kan wel de hele dag in de keuken kikkererwten te staan pureren die je jankend nog niet naar binnenkrijgt. Of ik bestel een pizza’tje, ik bespaar mezelf drie uur in de keuken, ik ben een leukere moeder en Zara-Lizzy eet haar eten gewoon op.”

Monica Geuze vertelt ook dat iemand laatst zei dat haar kind te vaak bij haar opa en oma slaapt. Ook in deze meningen had Monica absoluut geen zin: “dan denk ik: nee als ik parttime werkte, dan had ik het waarschijnlijk ook al makkelijker aangekund, maar het is gewoon heel druk als je allebei fulltime werkt.”

Leave a Reply