Skip to main content

Dit personage keert terug uit de dood in seizoen 4 van Stranger Things

08/11/2021
stranger things seizoen 4
Beeld: Netflix

Netflix heeft eergisteren bekendgemaakt dat seizoen 4 van Stranger Things volgend jaar eindelijk uitkomt. Daarnaast is er ook een nieuwe trailer gepubliceerd en is er meer bekend over de afleveringen van dit seizoen. En uit al die informatie kan opgemaakt worden dat een overleden personage zijn terugkomst maakt in het vierde seizoen.

Seizoen 4 Stranger Things

Zo zijn naast de trailer, ook de namen van de afleveringen van seizoen 4 gepubliceerd. De naam van aflevering vier hint naar de terugkomst van een overleden personage.

1. “The Hellfire Club”
2. “Vecna’s Curse”
3. “The Monster and the Superhero”
4. “Dear Billy”
5. “The Nina Project”
6. “The Dive”
7. “The Massacre at Hawkins Lab”
8. “Papa”
9. “The Piggyback”

De vierde aflevering van het seizoen heet namelijk ‘Dear Billy’. We maakten kennis met Billy in seizoen twee, maar in het derde seizoen werd hij slachtoffer van de Mind Flayer. Hij offerde zichzelf op om het leven van Eleven te redden en bood daarbij zijn excuses aan aan Max, voor zijn gewelddadige gedrag. Gezien deze aflevering ‘Dear Billy’ heet, verwachtten Stranger Things fans een terugkomst van zijn personage in seizoen 4. En daar is het publiek nu al erg opgewonden over. Bekijk hieronder enkele reacties.

Bekijk de trailer van seizoen 4 hieronder.

Leave a Reply