Skip to main content

Dit verwachten we van SNKRS Day 2021

03/08/2021augustus 4th, 2021
snkrs day
Beeld: Nike

Nike viert de afgelopen vier jaar elk jaar het bestaan van de SNKRS-app op 8 augustus. Dit event staat bekend als SNKRS Day. Elk jaar werd getekend met de heruitgave van de populairste sneaker-releases van de afgelopen twaalf maanden. Het kunnen bemachtigen van één van die schoenen is een ander verhaal. Dit komt omdat informatie over hoe, wat en wanneer een release plaatsvindt schaars is. Met 8 augustus in zicht, nog minder dan een week verwijderd, begint er gelukkig steeds meer informatie over de releases van dit jaar gelekt te worden. 

Volgens een Europees lekaccount (ja, ze bestaan echt) zal Nike SNKRS Day 2021 alleen voor de Europese markt zijn en een aantal gewilde releases bevatten. De geposte afbeelding suggereert dat drops zoals de Travis Scott x Nike Air Jordan 6 British Khaki en de A Ma Maniere x Nike Air Jordan 3 deel zullen uitmaken van de heruitgave.

Jordan Brand is ook van plan om de Air Jordan 1 Low te lanceren met een speciale colorway om zijn vierde verjaardag te vieren. De gele schoen is gehuld in leer, met bruine overlays op de bovenlaag, de veterogen en de hiel. Witte nylon details sieren de kraag, terwijl gewaagde luipaardprints zijn toegepast op de Swooshes en voorvoet. Hiernaast wordt ook de Nike Air Huarache uitgebracht in een speciale “SNKRS Day” colorway, met luipaardprint overlays.

Nike heeft nog geen informatie bekendgemaakt over hoe ze de releases uit zullen brengen. In voorgaande jaren heeft Nike verborgen berichten, exclusieve pre-access en gamificatie ingezet om gebruikers toegang tot het product te geven.

Leave a Reply