Skip to main content

Dit zijn de allerbeste Cyber Monday sneaker deals

28/11/2021
cyber monday sneakers
Beeld: Complex Original

Black Friday is officieel afgelopen, maar de sales gaan door met Cyber Monday. Voor shoppers die hebben gewacht op de nieuwste releases om korting te krijgen, is dit misschien het moment om eindelijk een paar van die sneakers aan je collectie toe te voegen of als cadeau voor je dierbaren, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Cyber Monday sneaker deals

Om het shoppen tijdens de feestdagen wat gemakkelijker te maken, hebben we de beste Cyber Monday sneaker deals voor je op een rijtje gezet. Hieronder vindt je een lijst met sneakerwinkels en retailers die de beste deals voor hun online inventaris aanbieden. Zorg ervoor dat je regelmatig terugkomt, want er zullen de hele week nieuwe deals worden toegevoegd!

Adidas

cyber monday sneaker

Waar: Adidas.nl
Code: Zonder kortingscode
Deal: De Black Friday deals van Adidas gaan gewoon door op Cyber Monday, waardoor jij je favoriete Adidas sneaker voor een veel lagere prijs kan scoren. Het merk biedt enorme sales aan op de volledige prijs en uitverkoopartikelen, zowel online als in de winkel, van 28 november tot 1 december.

Reebok

cyber monday sneaker

Waar: Reebok.nl
Code: Zonder kortingscode
Deal: Reebok biedt shoppers tot wel 50% korting op geselecteerde stijlen.

Nike

Waar: Nike.nl
Code: Zonder kortingscode
Deal: Naast de gewoonlijke Black Friday en Cyber Monday deals voor sneakers, biedt Nike members ook nog 25% korting op alle items op de site, met de code GAME21.

Puma

cyber monday sneaker

Waar: Puma.nl
Code: PUMA30
Deal: Puma laat de Black Friday sale extra lang duren, met dagelijkse deals. Dat maakt deze Cyber Monday het perfecte moment om een nieuwe Puma sneaker te scoren! Check de site dagelijks voor nieuwe deals en kortingscodes.

New Balance

Waar: NewBalance.eu
Code: Zonder kortingscode
Deal: New Balance heeft een hele Cyber Week waarin je sneakers kunt scoren voor veel lagere prijzen.

Leave a Reply