Skip to main content

Doja Cat legt show stil om fan te helpen

21/03/2022januari 3rd, 2023
Doja Cat legt show stil
Afbeelding via Getty Images

De zangeres nam afgelopen zaterdag een paar minuten de tijd om een fan in nood te helpen tijdens haar show bij Lollapalooza in Argentinië. Na dat ze zeker wist dat al haar fans in orde waren, sprak ze haar publiek toe over het belang van veiligheid bij concerten.

”Ik hou van jullie, echt waar”, zei ze tegen het publiek nadat ze haar optreden stillegde. Ze voegde daar aan toe dat ze absoluut niet verder gaat met haar show totdat al haar fans in veiligheid zijn gebracht. Ook gaf ze de opdracht aan de mensen in het publiek dat ze moeten communiceren door middel van handgebaren wanneer er een gevaarlijke situatie voordoet en wanneer de situatie weer veilig is.

Enkele minuten na dat Doja Cat haar show had stilgelegd zei ze tegen haar fans: ”Dit soort dingen gebeuren. Er zijn heel veel mensen en mensen kunnen daardoor verpletterd worden. Als je vanuit mijn oogpunt kijkt, zie je hoe veel mensen er daadwerkelijk zijn. Het is helemaal niemands schuld, want iedereen wil hier zijn. Dus wordt alsjeblieft niet verdrietig of boos. Ik zal terugkomen, dat beloof ik.”

Na ongeveer vijf minuten hervatte Doja Cat haar show weer met één van haar hits: ‘Say So’.