Skip to main content

Don Toliver over hoe de samenwerking met Kanye tot stand is gekomen

08/10/2021
Beeld: Instagram / Don Toliver

Vandaag is Don Toliver’s album ‘Life Of A Don’ uitgekomen. Kort daarvoor was hij te gast bij Hot 97’s Ebro in the morning-show. Daar had hij het onder andere over zijn ervaring met het werken met Kanye West aan Donda. 

De rapper uit Houston sprak met Ebro Darden terwijl hij inging op hoe de samenwerking tot stand kwam. Toliver begon met het vertellen dat er werd gewerkt aan ‘platen’ voordat er werd gewerkt aan het concept van DONDA. Volgens Don Toliver is Ye één van de weinige die volledig transparant tegen hem is.  

“We waren al platen aan het maken. Ik had niet eens echt een volledig idee van wat Donda toen was. Ik maakte gewoon platen met hem.’’

Don Toliver begon met te vertellen dat het duo al bezig was met het werken aan platen voordat het concept van DONDA daadwerkelijk tot stand kwamen gaf aan dat Ye een van de weinige is die volledig transparant tegen hem is. Hij deed zijn eigen ding op een paar nummers die hij had meegekregen van Ye, uiteindelijk werd het nummer Moon het eindproduct. Ondanks Moon niet was zoals hij had verwacht dat, was Don Toliver nog steeds dankbaar voor de kans die hij kreeg. 

Leave a Reply