Skip to main content

Dopebwoy over zijn liefde voor sneakers en meer in tweede aflevering Sneaker Shopping

16/12/2021
Dopebwoy

Complex NL heeft zojuist de tweede aflevering van Sneaker Shopping gepubliceerd, met rapper Dopebwoy als tweede gast. De titel geeft het al weg: in Sneaker Shopping gaan bekende artiesten, influencers en andere creatives nieuwe sneakers shoppen, terwijl ze geïnterviewd worden.

Sneaker Shopping met Dopebwoy

In de tweede aflevering vertelt Dopebwoy over zijn liefde voor sneakers. Aan de hand van het nummer Montana met 3robi, Henkie T en Bryan MG weten wij dat er sowieso Prada en Balenciaga in zijn collectie zitten. Op Dopebwoy’s Instagram valt er ook nog een sterke LV schoen op. In de tweede aflevering van Sneaker Shopping vertelt Dopebwoy onder andere met welke schoen hij echt niet gezien kan worden, welke schoenen wel in de studio kunnen, maar niet op straat en meer.

Sneaker Shopping wordt exclusief gepubliceerd op het Youtube kanaal van Complex NL. Niemand minder dan Youtuber Kleine John is de presentator van het programma. De serie wordt onder andere gesponsord door horlogemerk G-Shock, die hiervoor een samenwerking met Complex NL aangaat. Sneakerstore Pirri is de locatie voor de eerste afleveringen van het seizoen. De rest van de gasten, afkomstig uit de Nederlandse hip-hop industrie, zullen in de komende weken bekendgemaakt worden. 

Bekijk de tweede aflevering hier.

Leave a Reply